cause you'll find him next to me

Godmorgon. Vaknade inte för så längesedan och ska snart börja göra mig iordning. Duscha, packa och allt vad det innebär. Klockan 15.05 rullar bussen ner. Ogillar buss. Men eftersom att biljetterna var slutsålda för tåg är det bara att gilla detta läge. Kände liksom inte att betala 1800 kr för en biljett som man kan omboka och få återbetald. Inte riktigt rätt melodi.
 
 
 
 

the closest to heaven that i'll ever be

Så här fint var det ute igår. Sol och vindstilla. Måste säga att det var väldigt vackert. Idag är det däremot en jävla massa snö som faller från himlen. Inte lika vackert. Imorgon åker jag och Emelie tillbaka till Stockholm för nyårsfirande! Dock har vi inga förväntningar, men det känns som om det blir bättre än om vi skulle ha varit här i Härnösand i alla fall. Och justja, min klänning är så jäkla snygg på. 
 
Och förresten, igår hämtade jag ut mitt körkort. Efter mycket om och men däremot. Tummen ner för surjävlakärringen på posten. Den fetaste tummen upp för mitt fina körkort dock.
 
 
 
 
 
 
 

2011-07-01

"Utanför fönstret är det en fuktig dimma som letar sig in mellan de grönprydda träden och de levande, färgglada blommorna. Himlen ovanför är halvgrå och duggande regn kan utan tvivel snart komma att falla på den bekymmerslösa, hårda marken. Inomhus är det relativt kvavt och varmt. Man känner att högsommaren är här, och det för att stanna. Fönstret i mitt rum står på glänt och humöret samt känslorna inom mig är blandade. Ena stunden är det uppror, för att sedan bli harmoniskt. Det är konstigt det där, hur humöret och känslor kan pendla. Men har kommit fram till att det är motgångarna i livet som stärker, och visar vägen till framgångarna. Med detta sagt, har jag ingenting att förlora. If you don't risk anything, you risk even more. "
 
Detta är en liten del av vad jag skrev för cirka 1½ år sedan. Är helt galet vad som har hänt, både med mitt liv och med mig själv sedan dess. Utveckling skulle jag ödmjukt kalla det. Egentligen vet jag inte ens varför jag delar det. Kanske för att citatet går rakt in i hjärtat och för att det verkligen var sant. Nu ska jag i vilket fall krypa under täcket och sova sött. Natti!