so why let your voice be tamed

Godkväll! Igår var jag barnvakt åt mitt lilla hjärta. ♥ Hämtade han på barnkalas (och var även delaktig där ett tag, vilket ju inte riktigt var min grej) och sedan vandrade vi hand i hand till Tempo och köpte godsaker. Det hela gick hur bra som helst. Men, en sak jag har något fruktansvärt svårt med är ju dessa bajsblöjor. Observera att jag bytte det för andra gången igår- någonsin. Man kan tycka att det ska ha blivit mer gånger under dessa tre år, men nej. Jag klarar inte av lukten. Andas liksom inte under själva bytet, och springer med jämna mellanrum därifrån för att faktiskt få luft för att kunna andas. Och Natnael ligger där och tittar på mig och frågar fundersamt "vad göööör du?". Jadu, det undrar man faktiskt. Har iallafall konstaterat att jag inte kommer kunna byta bajsblöjor om jag får ungar. Bra att veta liksom.
 
Har nu precis kommit hem från Emelie. Har spenderat dagen/kvällen där och vi har inte gjort.. någonting. Ätit godis, druckit cola och ätit pizza. Tror det börjar bli standard så här på söndagarna. Men, inte mig emot.
 
 
Vackraste lilla hjärtat.

You can't start a new chapter in life if you keep re-reading the last one

 
 
 

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Gårdagen spenderades som sagt på Rutiga. Därefter hade jag körlektion och sedan var jag med Emelie på kvällen. Sov över där, så imorse begav vi oss till Waynes där en fika avnjöts. Vad denna kväll bjuder på är ännu oklart, vi får la se! :)