What's a little pain when you've got so much to love

Efter lite shopping igår (dock inte för min del förutom ett "armband-som-du-har-mobilen-i-när-du-springer"), mötte jag upp Sanna. Vi gick och käkade på Pizza Hut och pratade på tills klockan vart strax innan tio. Skulle då ta tunnelbanan precis som vanligt hem, och helt plötsligt fick hela tunnelbanan utrymmas i Zinkensdamm då polisen sökte efter någon man som tydligen varit väldigt våldsam. Scary! Kom i alla fall hem safe vilket är huvudsaken!
 
 
 
 
 

Nothing will drag you down

Hade en toppenfin dag och kväll igår och idag har jag varit med Emelie. Vi ska snart måndagsmysa med cola och naturgodis. Nomnom. Känner att det blir en tidig kväll, är så himla sömnig. ♥
 

Sommartider hejhej, sommartider

Åh vad bra det var igår!! Jag som inte ens är ett speciellt stort fan av Gyllene Tider tyckte det var awesome! De bästa låtarna var helt klart "När vi två blir en", "Sommartider" och "Gå och fiska" (sååå nostalgi på den!). Tror hela jäkla arenan hoppade. Var helt galet svettigt, haha. Men det är så det ska vara! Emelie tyckte i alla fall att det inte ens fanns ord för hur bra det var och det är ju huvudsaken då det var hennes present! Så jag är mer än nöjd. Jäkligt bra kväll med andra ord!
 
Idag blir det sol och bad då den tropiska hettan hälsar på även denn dag. Sommar, jag älskar dig.
 
Linnea Henriksson var förband (som ni ser,ehe) och hon var så jäkla bra!!
 
 
 
 
 
köaköaköa