I could be the one to make you feel that way

Har de senaste dagarna haft fullt upp och sitter nu i soffan helt slut. Så skönt att inte röra en fena. Har precis avnjutit en (väldigt) sen middag och känner mig mätt och belåten. Alltid ett vinnande koncept. Har förövrigt knappt uppfattat att det är påsk. Har varit allt annat än påskfirande om jag säger så. Men det gör inte mig något, tycker inte påsken är speciell överhuvudtaget. Nu ska jag lyssna på fin musik och sedan slumra sött. Natti. ♥
 
Pics från de senaste dagarna.
 
Jag och Emelie blev extatiska (och löjligt stolta) när denna fråga kom. KLART MAN KAN DEN!
 
 
"livet på en pinne". Då vi höll på att flytta samt flyttstäda blev det detta till frukost. Inga glas, således te i en takeaway-kopp och ingen sked vilket resulterade en kniv till kesellan. (ÄLSKAR förövrigt kesella. Så jäkla gott).
 
...och även detta. Färdigköpta pannkakor, sprutgrädde och sylt som vi hade. Charm i sig.
 
"i-väntan-på-att-emelie-ska-duscha-klart-kort"
 
 
 
gårdagens goda
 
fikapaus på john chris idag
 
 
 
 
 
 
 

2013-03-28, welcome to the new age

God kväll! Saknat mig? Misstänkte väl det!! Har de senaste dagarna gjort lite och ingenting, men ändå mycket. I det inkluderas jobb och flytt (ja, igen). Ungefär så kan det summeras. För att sätta lite spänning i vardagen (eller ja, spänning var verkligen att ta i), halkade jag ganska rejält ute häromdagen. "Terapi för själen" var det ja. Slutade med att jag var mer irriterad än innan. Nu väntar jag i alla fall på att Emelie ska komma hem från jobbet. Då ska vi äta äppelpaj med vaniljsås, chips och choklad. Och självklart dricka cola till. Vardagslyx- och även det, terapi för själen. Går emot denna träningshets som är överallt. "fitinspo", "fightforit" , "matdagbok" och gudarna vet allt vad det är. Screw that. Kör på konceptet att vara nöjd. ♥
 
 Be aware of "före" och "efter"-bilderna på knät. (Känsliga people varnas alltså!!). Och ja, det är oerhört intressant att se.
 
 
gojänta min
 
Är mest glad att ingen såg min vurpa. Nivet när man precis har ramlat, ställer sig upp fort som fan, kollar sig runt och tänker "var det någon som såg?!!" Och när man då har konstaterat att så inte var fallet, ja då kan man tänka på smärtan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-03-25, where are you now

Är helt slutkörd efter dagen trots att den egentligen inte har varit ansträngande. Kom ganska nyligen hem och har precis ätit middag. Så gott! (höll på att avlida av hunger). Annars då? Längtar mest till helgen. Känns som om den kommer bli bra. Så ja, let's hope so. Imorgon blir det jobb 9-20 och nu ska jag ut i den lite kyliga luften och få terapi för själen!