Raise your hands and celebrate with me

Snart ska jag umgås med dessa donnor. Blir middagshäng, denna dag till ära. Vad det blir för någon middag är dock en oklarhet. Mest troligt något gott vegetariskt. Och vet ni? Imorgon kommer Elina!!! Detta innebär alltså att det är November Lights om endast TVÅ dagar. Åh. Vad bra vi ska ha det! Dock jobbar jag natten imorgon. Men nog klarar hon sig här själv. Ska se till att hon känner sig som hemma. Ha en fin dag. ♥
 
 
 
1

The ghosts won't matter cause' we're hiding in sin

Har jobbat dagpass idag. Ett bra sådant! Inkluderades bland annat lussebullar och pepparkakor. Med apelsinsmak. Väldigt goda för den som vill veta. Just nu väntar jag på att jänta min ska komma hem från jobbet. Står som på startlinjen till ett 100-meterslopp för att springa ner och öppna dörren så hon kommer in. Ja, vi har fortfarande bara en nyckel.
 
Tänker även bjuda på ett fantastiskt citat som jag fick till min kännedom idag. "Alla tycker sig gå mot strömmen. Det är det som är strömmen." Så briljant. Har sagt det förut och jag säger det igen. Citat är fantastiska. De har en slags vacker mystik över sig. Och det gillar vi. Såklart.
 
I förrgår var jag och Emelie tvillingar. I matchande jeansskjortor. Fint, tycker jag.
 

It's the hardest thing for me to do

Hej! Hur är läget? Med mig är det bara fint. I lördags var jag, Emelie och Jacqueline (som hälsade på från Umeå) ute. Vi hamnade på Pure. Helt klart roligt! Fick dansa och ha kul. Igår var en bakisdag. Inte en bra sådan. Idag mår jag desto bättre och ska snart till Kista med Emelie. Ikväll blir det häng med Siri. En briljant dag med andra ord.