We got a lot of love

Har under mina dagar i Härnösand fått uppleva sommaren på bästa, möjliga sätt. Sol, bad, vänner och familj. Ätit gott och bara varit. Dagarna har gått hysteriskt fort och på måndag bär det av tillbaka hem till Stockholm. Har två veckor kvar av semestern vilket känns så jäkla bra. Ska umgås med mer fina människor och koppla av så gott jag kan. Ikväll lutar det mot kvällsdopp. Underbara sommar, ta aldrig slut!
 
 
 
 
 
Fick träffa Elinas lille kattson vid namn Lucas. Adorable!!
 
 
Smitingen- när den visar sin mest amorösa sida.
 
1

Port Aventura

Under vår vistelse i Barcelona åkte vi till "Port Aventura". Och nog fan var det ett äventyr. Vi åkte Europas högsta berg- och dalbana. Hela 72 meter hög (!!!!!). Trodde på fullaste allvar att jag skulle avlida då man endast var fastspänd vid benen och stupen verkligen bara var RAKT NER. Så fruktansvärt, men ändå så jäkla roligt. Benen skakade en aning när vi var klara. De resterande åkturerna kändes minst sagt som bagateller..
 
Här har vi den- Shambalaka!
 
Detta var precis ingången till en karusell som hette Angkor om jag inte minns fel. Så himla rolig!! Man sprutade vatten på varandra medans det var "hinder" längs banan. Jag och Emelie kände oss som två äventyrliga barn (bland alla andra ungar..!)
 
Vid ingången ungefär
 
Hela området var indelat i olika delar av länder. Här var Polynesien tror jag. Sedan fanns det ett område som hette Kina och så vidare. Kul koncept!
 
 
Värmen var såklart väldigt intensiv (surpriiiise!) och vattenpauser var obligatoriskt.
 
På vägen hem fick vi vänta på pendeln i 1 timme och 15 min (säkert mer) och innan vi var hemma var klockan ganska sent, (började dagen tidigt!).. så vi var två slitna och trötta krigare.
 
...Och då förtjänade vi självklart detta!

Barcelona

Bjuder på lite bilder från Barcelona!
 
 
Första kvällen drack vi underbara mojitos vid stranden
 
 
 
Paella åt vi också. Denna var riiiktigt mumsig! Är nästan så att det vattnas i munnen när jag skådar det nu.
 
 
Tapas till frukost- jaaaaadå!