Weheartit

        
                           
       
                                 
 
                                 
 
                         
 
 
                       
 
                                          

The feeling of your skin locked in my head

Har under morgonens timmar (numera förmiddagens) ätit upp mitt godis som jag skulle ha med mig ikväll till jobbet... Jag i ett nötskal. Jag vet ju att jag inte kan spara på sötsaker. Finns det, ja då äter man. Det begriper ju varenda en. Som tur är kan jag lösa detta horribla dilemma genom att köpa nytt. Pju.
 
Idag har jag mitt hår i en donut. Anledningen är i grund och botten en dålig hårdag. Men, när min nya håraccessoar fick pryda och härska tillsammans med donuten blev det helt plötsligt en bländande dag för håret! Dagens ros tillägnar jag således till den själ som uppfann både donuten och tillhörande blommiga accessoar. Tack till dig!
 
                                      

You're running through my body

Torsdag och kväll. Har hunnit med ett arbetspass och ja, inte så mycket mer. Lagat mat. Eller, lagat och lagat.. stekte en hamburgare. Men det räknas, givetvis. Gott var det också. Allt behöver inte vara komplicerat. (Hade självfallet hamburgerbröd och andra gottiga tillbehör till min hamburgare för den själ som tror att jag endast åt en stackars burgare.)
 
Nedan ser ni mina helt uppenbart förstörda strumpbyxor. Var min väska som förorsakade detta. Fråga mig dock inte hur. Hann använda dem två gånger. Bu. The tough life as a strumpbyx-bärare. Som en kompensation för detta skall jag äta godis och kolla på The Killing.