They burn themselves up to give others light

 Godkväll! Idag har det varit föreläsning, och därefter lite plugg. Nu väntar jag på att mitt te skall bli färdigt och sedan blir det Parneviks. Är egentligen inte alls ett program som jag brukar gilla, men tycker detta är så himla mysigt! Imorgon blir det ännu en föreläsning och sedan förberedelser inför valborg. Vi kommer att sammanstråla i en enda stor klassfest! Det ser jag framemot. Ha en fin kväll. <3
 

 

Wherever you are, be all there

Goddag! Regnet vräker ner utomhus, det är gråare än någonsin och jag har tagit en liten paus ifrån pluggande. Bråkar med ett case som (nästan) är klart, men måste bara finslipa den sista lösningen. Inte världens mest spännande söndag. Har i alla fall cola samt Marabou Japp vid min sida som stöttar. Och musik såklart. Har kommit underfund med att jag tycker det är rogivande att lyssna på i lågmäld volym samtidigt som jag pluggar. Win!
 
Igår var det myskväll deluxe hos mig.

Just to feel a couple of things twice

Igår var det grillkväll. Kallt. Väldigt kallt. Men mysigt, såklart. När kylan blev väl påtaglig gick vi in i värmens omfamnande armar. Blev en tidig hemgång för mig, så himla värt att inte vara bakis idag. Nu skall jag äta lördagsfrukost och mysa med serier. Älskvärt!