Topen som nästan var gratis

Måste visa er detta fenomenala fynd som jag gjorde häromdagen. Jag införskaffade alltså denna top på Monki nedan. Inte mer med det. Egentligen är det inte min stil, kanske modellen, men inte själva printet, dock köpte jag den ändå. Varför?....
 
 
 
....För att den kostade 10 kr. TIO KRONOR. (!!!!!) Det är ju helt sinnessjukt! Den har kostat 150 kr, vilket den inte alls är värd tycker jag. En tia däremot, ok, jag kan väl betala det. Jag passade även på att fynda en halsduk och en väska. Tyvärr kostade de inte 10 kr styck, men exalteringen över denna räckte!
 

-

We all must go through it sometimes
You were not the first, you know
You stick your head in the sunshine
Don't expect the worst, though

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
Don't give up, you'll make it

Maybe you're the moon and I'm the sun

God morgon! Igår var partyhatten på- inte idag. Vi hann med tre ställen igår. Eller ja, i alla fall jag och Martina! Först Origo, därefter E-puben och slutligen Villan innan vi tågade hemåt. Idag blir det inte många knop gjorda, vill blodigt mycket ha cola men känner inte att orken finns för att ta mig till affären. Får se hur detta utvecklar sig. Nu skall jag ta och kika på första avsnittet på säsong 4 av Revenge. Dessutom förtära detta nedan, så sjukt gott! Helt klart mitt nya beroende. Det är alltså vaniljyoghurt med granatäpplen i. Try it eller gå miste om ett (i min värld) paradigmskifte!