We have to decide what's worth fighting for

På måndag åker jag till Gotland i fem dagar. I jobbsyfte. Det är det sista jag jobbar denna sommar. Känns otroligt skönt. Just nu längtar jag endast till Härnösand! Bara att hålla ut, lite drygt en ynka vecka kvar. Idag är vädret förvånansvärt bra, så det blir till att njuta av vädret utomhus till den grad det går. Ha en fin helg! <3
 
Detta är mitt nya beroende (kommer givetvis aldrig att överge cola zero), men detta är ju bara så otroligt gott!
 
Som den enastående djurvän jag är, försökte jag häromdagen rädda en stackars humla som kämpade för sitt liv. Dock förgäves. Men den somnade in på ett sätt som, enligt mig, såg fridfullt ut.
 

Somewhere between emotional and emotionless

Torsdag. En fin natt och morgon har skridit förbi alldeles för fort och undermedvetna tankar har sammanstrålat i en gemensam förståelse. När yttre omständigheter resulterar till något som man egentligen inte kan förstå. Tiden är inte inne. När hjärtat säger en sak, men hjärnan en helt annan.  
 
Snart ska jag ut och springa. Kanske slå mitt rekord. Igen. För jag har hört att man springer med hjärtat.
 
 

The best right in a million wrongs

God morgon! Söndag igen, vilket innebär endast en vecka kvar i Stockholm för min del. Eller ja, kommer inte till Härnösand förrän om två veckor, men ska till Gotland innan. Tiden går så fort! Vet inte hur många gånger jag har sagt det, men så är det i alla fall. Jag har nyligen varit ute på en springtur, en halv mil. Slog nytt personligt rekord! Har gjort det de senaste tre gångerna jag har sprungit, inte fy skam!
 
Puss!