-

"Becoming fearless isn't the point, that's impossible. it's learning how to control your fear, and how to be free from it."

Then live the rest of our lives, but not together

Packningskväll. Har försökt att packa "smart". Den stora frågan är om jag har lyckats. Vill alltid envisas med att ta med mig onödigt mycket kläder. Men har tagit till stränga regler gentemot mig själv. Satt en gräns över hur mycket jag faktiskt behöver ha med mig. Applåder till mig för det! Nu ska jag fika kvällis innan sängen väntar ödmjukt på mig. Sleep tight!
 
 

Laughter is the fireworks of the soul

Har idag hunnit avverka en föreläsning och lite basgruppsarbete. Den kurs vi har nu är en av de svåraste som vi kommer att ha. Eh, no joke. Är hur mycket som helst och omfattningen är enorm. Dock är det ett bra upplägg, får helt enkelt ta en sak i taget. Och med stöd och peppning från och till mina flockmedlemmar i vargflocken (basgruppen alltså <3), kommer det fixas galant.
 
Nu ska jag snart förbereda middag innan det blir träning med två pinglor. Borde packa då jag åker till Härnösand imorgon efter föreläsningen.(hej och hå vad jag far och flänger!). Men äsch, det får bli senare ikväll.