I know I'm coming back to you

Godkväll! Sitter på tåget mot Umeå. Är inte framme förrän 22.45 och är i Sundsvall just nu. Har försökt vara effektiv genom att plugga på tåget, har ändå gått bra. Cred till mig! Har haft det väldigt bra i Stockholm, kramat om så många älsklingar jag har kunnat och samtidigt flyttat ur lägenheten.
 
Nu är jag däremot väldigt trött och vill endast hem till min säng. Ska lyssna på musik och vila lite. Bjuder på bilder från huvudstadsvistelsen. Puss!
 
Denna lilla raring har jag givetvis umgåtts med också. Hon växer så fort, hinner inte med!
 
Jag och kusin åt pizza på en väldigt gemytlig restaurang i Vasastan. Vi lyckas alltid hitta guldkorn!
 
Har pluggat litegrann
 
Har avnjutit plockmiddag med Jennifer och Ullis! Mmmmhm!
 
 
 

For the moment that is yet to come

Snart ska jag åka in till stan för att möta upp Mami som kommer till Stockholm idag! Mysigt! Vi ska äta lunch och ikväll ska jag träffa min fina kusin. Solen skiner idag och jag njuter av att inte behöva se snö (nej, jag är ingen snöälskare!). Hoppas ni får en fin torsdag. Puss!
 
 
 
 

Halv åtta hos mig - italienskt

Förra söndagen hade vi ett litet uppehåll gällande halv åtta hos mig, men nu i söndags återupptog vi det vinnande konceptet. Det var i vanlig ordning slående gott och jag tror jag rullade hem. Nästintill i alla fall.
 
Det var italienskt tema, och de hade kvällen till ära dukat i Italiens färger.
 
Till fördrink (alkoholfri) fick vi någon slags lemonad. Den var supergod!
 
Varmrätten blev (världsdålig bild,men) pasta med pesto, parmaskinka, ruccola och parmesan. Mums. Var så himla, himla mättande!
 
Och denna efterrätt var mer än underbar för en socker- och gräddälskare som mig. Var digestive, någon sås och sedan Marabous salta mandlar choklad. Heaven.
 
Nu ska jag iväg på ännu en middag att bli bortskämd på! Ha en fin kväll!