Be great, feel great, act great

God morgon! Så himla skönt att inte behöva kliva upp tidigt och bege sig iväg. Ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska snart hoppa in i duschen och därefter äta en lång frukost. Så himla skööönt! Bjuder på lite random bilder från mobilen. Ha en fin fredag. Puss!
 
Har testat nya glasögon och så
 
Jag ÄLSKAR pölsa. Och inte vilken pölsa som helst, utan just Lennarts pölsa. Dock har den endast funnits i Härnösand. MEN, jag fann den igår på Ica Mariehem. Förstår ni hur stort detta är?? Ringde mamma på momangen för att dela glädjen!!
 
Dessa två hänger alltså jag med. Klara, aka "Tokyo-Tess" och Ellen, aka "Stumme Sam". Detta är alltså deras klädsel under nollningen.
 
Om det är någonting man måste lära sig när man bor i Umeå, så är det att bussarna är SENA cirka 70 procent av gångerna. Så störande. Speciellt när det är som ovan, 21 minusgrader och man endast vill hem och in i värmen! Och jag pratar inte om "någon-minut-sena", utan 15-20 min sena. HUR är det ens möjligt??

Infinity times infinity

Har haft en myskväll med Elin! Vi har kikat på videos från Filippinerna och taggat till. Kan inte riktigt förstå att vi åker snart. Det är liksom mindre än två månader kvar, och jag har en känsla av att det kommer gå så himla fort. Imorgon kommer i alla fall min Emelie upp och hälsar på över helgen. Blir mysigt! Tänk vilken lyx jag har haft. Två helger i rad får jag spendera tid med två av mina absoluta favoritpersoner.
 
 
 
 

weheartit