Your eyes stole all my words away

Godkväll! Idag har varit en lång dag, trodde ett tag att tiden stod stilla och var permanent. Lyckligtvis var det inte på det viset, och nu ligger jag i soffan. Är sådär fantastiskt trött i kropp och sinne efter ett jobbigt träningspass. Känner att det snart blir sängen, så himla gosigt. 
 
Dagens plus är följande:
- Har avverkat ett seminarium, det sista för denna kurs. 
- När jag tog bussen från Iksu skulle den precis åka iväg, men så stannar den plötsligt på grund av en gubbe som var en bit bort och skulle med. En sådan liten gärning som kan göra så mycket. Han blev så glad. 
- På torsdag har jag INGENTING att plugga innan den nya kursen börjar på måndag. Ni förstår ju hopp-och-studs-känslan på den.
 
 
 
 

Gårdagskvällen

Igår var vi på förfest hos Ellen och körde väldigt roliga dricklekar! Som vanligt (oftast) är det roligast på förfesten och igår var en sådan kväll. Men Rex var inte fyskam heller då det bjöd på en hel del dansande! I övrigt halkade jag två gånger igår. HALKAR JÄMT! Denna vinter har inte ens varit lång, men har redan halkat nog många gånger så att jag har tappat räkningen.. Wish me luck de kommande månaderna! Ha en fin kväll, puss 
 
 
Jag och Maja tog ett ex antal bilder och denna var den enda som blev "normal"
 
 
 

Let go of all your haunted dreams tonight

Igår tänkte vi plugga i stan, men bestämde istället för att ha en riktig mysdag på stan istället. Helt klart rätt beslut! Vi började med att äta lunch på Max och därefter kikade vi runt på stan. Var ju black friday och därmed massor av rea vilket vi alla ju vet resulterar i en svärm av människor (!). Jag fann en superfin tröja, dock inte på rea, men helt klart värt. En fika hann vi med också. En dag som får 10 av 10 toasters! 
 
LOVE IT
 
Ellen ropade på mig och sa "ååh tessie, den här är så du!". Jag kommer givetvis exalterad fram och undrar vad det är hon syftar på. Det var alltså denna ovan, haha! 
 
Sedan tog Ellenkall på sig detta glamorösa och iögonfallande diadem