You're just a beautiful mistake

Godkväll! Sista veckan av denna kurs, den avslutas på onsdag vilket innebär fullt upp just nu. Men, jag känner mig så himla slapp. Gör allt annat än att plugga typ.. Har bestämt mig för att ta nya tag nästa kurs istället. Hehe. I övrigt bokade jag och Lina biljetter igår ner till Göteborg för att hälsa på Matilda! Om en månad åker vi. Så himla kul att ha någonting att se framemot såhär på höstens sida av året.
 
Idag var jag hos vårdcentralen. Mina ögon har inte riktigt varit som de brukar de senaste veckorna.. känts irriterade från och till. Nu ska jag ha glasögon i tre veckor och förhoppningsvis kommer ögonen vara återställda efter de veckorna. Hoppas. Jag trivs verkligen i linser så jag hoppas dessa tre veckor kommer gå fort. Förknippar glasögon med hemmamys typ. Får med andra ord bli ändring på den definitionen nu!
 
Jag och Ellenkall i fredags, var så himla skönt ute! Vi njöt!
 
Vissa dricker kaffe och vissa (jag) dricker Smakis chokladmjölk
 
Det här är mitt bästa fika just nu
 

Do not push her, just be aware

När man inte har den bästa dagen är det tur att älsklingar som dessa nedan förgyller den med omtanke och kärlek. Egentligen skulle vi sikta på en utgång idag, men istället blir det hemmamys, vilket känns ett hundra procent mycket mer tilltalande. Imorgon ska vi in till stan och plugga på vårt favoritcafé som också har blivit vårt stammiscafé.
 
 
 

Ingen annan rör mig som du

Är inne i en intensiv period av plugg. Det är tenta, rapport och redovisning till nästa vecka. Helt sjukt hur jag under sommaren glömt bort dessa intensiva perioder, måste ju ha förträngt dem helt?! Nåväl. Det enda jag kan göra är mitt bästa och idag har varit en effektiv dag. Imorgon är det nya tag och förhoppningsvis även en lika effektiv dag. Som belöning är det hamburgare på Max som gäller! Brukar alltid ha ett slags belöningssystem när jag pluggar, brukar funka bra (oftast handlar det om något ätbart, hehe). Och vinnande koncept är ju inte något man ska sluta med! Nu ska jag varva ner och sedan sova. Puss
 
Bjuder på en bild från mindre stressade tider. Från nu i augusti då jag var i Stockholm och åt thai med min fina och kloka kusin. Thaimat är vår grej när vi ses. Vi hittar alltid fabulösa ställen!