Toppning

Nu när jag var hemma passade jag på att klippa mig! Mitt hår kommer till en viss längd, sedan lever det totalt sitt eget liv. Känns livlöst och frissigt. Men, nu är det istället i en perfekt längd och känns istället fräscht och friskt.
 
 

Every flower must grow through dirt

Har i helgen varit på en snabbvisit hem till Härnösand för att träffa Natnael som har sportlov denna vecka. Var så mysigt att få rå om honom (tänk att han snart blir 8 år!!!!). Min fina kille har varit sjuk och är fortfarande inte helt återställd. Hoppet är det sista som överger människan, således tror jag till fullt ut att han kommer att bli helt frisk!
 
 
Har naturligtvis kantats av denna lurviga boll. Orkar inte med hur söt han är!!!
 
Givetvis har denna donna varit som ett klister också. Orkar heller inte med hennes sötma!

 

Lunch- och trisstradition

På fredagar har jag, Maja och Johannes startat en tradition- nämligen lunchtriss! Det innebär med andra ord att vi äter en god lunch ute och därefter spatserar vi och köper en trisslott. En väldigt trevlig tillställning som jag ser framemot varje vecka, få ny energi och uppdatera varandra hur det går på de olika praktikplatserna.
 
Vårt mål är givetvis att vara med i tv och skrapa. I lördags (eller söndags) var trissvinsten 2 500 000 kronor och det var givetvis inspirerande för oss. Skickade en uppmuntrande bild på Snapchat som ni ser. Hittills har vi inte vunnit mer än 60 kronor (men vi är snart där!!!!!). Vad vi har märkt av är att exakt alla, (helt klart cirka 98 %) av alla som skrapar, så är det en resa med familjen som står på agendan. Don't get me wrong, kul att resa men ja, när vi är med blir det någonting riktigt innovativt som ska göras ;)