It was great at the very start

Godkväll! Denna dag har varit intensiv och nu ligger jag i sängen, helt utslagen. Är inte van detta måndag till fredag-tugget (!), men jag antar att jag snart kommer att vänja mig. Komma in i det. Är ändå skönt att ha rutinerna och föredrar måndag-fredag än obekväma arbetstider. 
 
 

Nostalgikänslor

Har tittat igenom bilder från i somras. Så himla galet att vi är på g mot ännu en vår och sommar. Tycker ändå att denna vinter har gått fort. Dock är det inte ens februari ännu, men ändå. Vi är på "rätt sida", om ni förstår vad jag menar. Längtar tills jag kan ha mina vita, skira kostymbyxor igen. Blir alltid så nostalgisk när jag tittar på gamla bilder. Känns så märkligt att detta nedan var i somras, känns som om det var förra månaden. Typ. 
 
 
 
 
 

Lördagsmorgon

God morgon! Jag har precis avnjutit frukost och nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Senare idag ska jag möta upp Maja på stan. Vi ska fika och kika runt i affärer, hur mysigt? Precis en sådan dag som jag är i behov av känner jag. Igår hade jag en kväll då jag tände ljus, åt godis, drack cola och bara var. Känner mig sällan så tillfredsställd som då. 
 
Det enda jag saknar just nu är denna hårboll!