Stukad fot och Berlin

Idag har jag varit hemma. Igår lyckades jag ramla i en trappa och stuka foten (!), så har vilat den idag. Nu ikväll har jag gjort en fantastiskt rolig grej, nämligen bokat en resa till... BERLIN! Ska hälsa på min Siri som numera (ok, de senaste snart 2 åren) bor där. Kommer bli så himla roligt! Åker den 17-21 augusti. Då har jag verkligen någonting att se framemot under sommaren. Längtar redan! 
 
Här var vi ute en sommarkväll 2014. Alltså hallå, snart TRE år sedan? Nästan lite läskigt, känns som igår.
 
Den sommaren var förövrigt så jäkla bra, såhär glad var jag mestadels. Här var från samma kväll som jag och Siri var ute. Klockan var 00 ungefär och jag kunde ha linne och kjol utan att frysa. Sådana sommarkvällar ligger mig extra varmt om hjärtat. 
 
Här sågs vi i Umeå 2015 i augusti. Detta innebär alltså att det kommer vara TVÅ år sedan vi sågs senast när jag åker till Berlin. Med andra ord är det på tiden! 
 

Weheartit

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best view comes after the hardest climb

Är hemma en snabbis innan studiecirkeln. Har precis ätit middag, var verkligen vrålhungrig så det satt fint. Denna dag har rullat på fint, men känner mig trött. Ser framemot gofika och intressanta diskussioner samt reflektioner.