Gårdagens

Igår var jag och Sofia på stan och åt lunch samt fikade. Det är helt klart top 10 saker jag älskar mest att göra, att äta/fika med en fin vän. Det är så mysigt och så givande. För mig är det verkligen en känsla av livskvalité. Till lunch åt jag soppa vilket jag aldrig brukar göra då jag inte tycker att det är speciellt mättande. Men denna nedan som vi åt på Rost var så himla yummie. Ser inte märkvärdigt ut, men det var det! Skulle utan tvekan ta det igen. Nu ska jag göra mig te och äta upp mina två sista bullar.
 
 

Shopping

Jag införskaffade dessa två i Stockholm. Jag brukar inte köpa grått, vilket innebär att dessa två var utanför min comfort zone! Kanske är på tiden. Jag gillar dem starkt i alla fall! 
 
 
 
 

Cause the wind has changed

Förra helgen var jag och Elin som sagt i Stockholm och det var den bästa helgen på länge! Vi njöt av att vara helt lediga och bara göra det som föll oss in - behövligt! Det kändes motvilligt att åka tillbaka till Umeå för en vecka sedan där måsten hägrade. 
 
På lördagen var vi i Mall of Scaninavia! Här väntade vi på pendeln som skulle ta oss dit
 
Åt på Vigårda gjorde vi på fredagen- yummie
 
och sedan gick vi vidare och avnjöt detta!
 
På lördagen vankades utgång och det blev Berns. Vi kom hem klockan 04.30, haha. Det var med andra ord en rolig kväll! 
 
 
På söndagen vaknade vi vid 12 och sedan tog vi en promenad (en kall sådan!!) till hälsocaféet på söder. Tog deras acai bowl, blev inte så imponerad som jag trodde att jag skulle bli! Men det var givetvis gott!