Vemdalshelgen

Sitter i skrivande stund hemma och ska börja med uppsatsen! Har nu haft fyra lediga dagar vilket har varit väldigt skönt och välbehövligt tror jag, såhär med facit i hand. Men nu är det tillbaka till verkligheten! Om exakt en vecka ska vi lämna in vår uppsats till vår handledare som ska ge feedback. Nervöst!! Och lite stressigt, men det klarar vi oavsett! Nu vet ni vad jag pysslar med denna vecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1

Vemdalen på ingång

God morgon! Jag vaknade upp till ett vitt, pudertäckt Umeå idag. Ändå lite mysigt, men jag hoppas naturligtvis att det smälter undan då det endast är oktober ännu. MEN - idag åker jag och min Ume-family till Vemdalen. Ja, ni hörde rätt. Vemdalen. Vi har hyrt två bilar och tuffar iväg efter lunch idag. Därmed försöker jag packa smart just nu! Vi kommer under helgen att spela massa roliga spel, äta gott, "vandra", ha picknicks och bara ha det sådär härligt som bara vi kan ha!
 
Bjuder på en bild från förra veckan då jag, Ellen och Elin gjorde quesidillas, såååå gott!
 
 

And she shines so bright

Gårdagen var så himla rolig! De senaste utgångarna har blivit riktigt lyckade vilket ju alltid är extra kul. 
 
Denna måndag till ära har jag lunchat med Anna som var min handledare under den verksamhetsförlagda utbildningen, mysigt att ses igen! Sedan har jag och Elin transkiberat den sista intervjun, SÅ SKÖNT. Nu ska vi analysera dem och få fram ett resultat. Gillar att skriva uppsats ändå.